Federatie Parochies VenloStad

De Rooms-katholieke Kerken van Venlo

 Welkom op de website van de gezamelijke parochies van VenloStad.

De 8 parochies van stadsdeel Venlo werken samen binnen de Federatie Parochies VenloStad. Deze website vormt het centrale communicatieplatform tussen enerzijds het pastorale team en de haar ondersteunende bestuurders en vrijwilligers en anderzijds alle parochianen binnen die 8 geloofsgemeenschappen.

Uiteraard kunnen ook alle belangstellende niet-parochianen kennis nemen van alle informatie die op deze website te vinden is. U vindt onder diverse rubrieken bovenaan deze pagina allerlei detail informatie per parochie, daar vindt U ook de "link" naar de Nieuwsbrief van uw parochie waar U actuele informatie over geloof, bezinning en spiritualiteit kunt aantreffen.

 

 

Laatste nieuws

MARIALINT rondom Venlo

23-4-2021, door: de redactie

Het Kapelletje van Genooi wordt onderdeel van een pelgrimsroute die loopt van Maastricht tot Tienray. Rond de kapel zijn daarom al twee routes uitgezet die al vanaf mei gefietst kunnen worden. Het gaat om een initiatief van Bedevaartgroep Roermond/Wittem die al vanaf 2019 plannen maakt om vanuit ...

» Lees verder...

VASTENBOODSCHAP 2021 van BISSCHOP SMEETS

12-2-2021, door: de redactie

Open eerst dit bericht en klik dan op deze link vervolgens krijgt U toegang tot het document.  De vastenboodschap van Deken Spee treft U in elke parochie nieuwsbrief aan.

Nieuwe COVID-richtlijnen, geen Nachtmissen met Kerst

16-12-2020, door: de redactie

Klik op dit persbericht van de Bisschoppen en het Bisdom Roermond dan leest U de nieuwe afspraken voor het bezoeken van erediensten met Kerst en het bezichtigen van Kerststallen.

Kerkdiensten met kerstmis

11-12-2020, door: de redactie

U kunt alle informatie rustig nalezen en/of printen a.d.h.v. de nieuwsbrieven van de diverse parochies. Die treft U aan op het tabblad van betreffende parochie.  Ga naar bovenstaande balk en klik op "parocies", vervolgens klikt U op de parochie van uw keuze en ga naar NIEUWSBRIEF. ...

» Lees verder...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wekelijkse diensten

Zaterdagen

  • 09.00u Kapel van Genooi
  • 17.00u Kapel van Genooi
  • 19.00u H.Familiekerk
  • 19.00u St. Michaelkerk

Zondagen

  • 10.00u Sint Martinuskerk
  • 10.30u O.L. Vrouw (Zuid)
  • 11.00u H. Familiekerk

Dinsdag t/m Vrijdag

  • 09.00u Sint Martinuskerk
  • Met op vrijdag aansluitend aan de mis, aanbidding tot 12.00 uur

Donderdagen

  • 19.00u H. Familiekerk

----------------------------------------------

Nooddienst Priesterwacht (indien de eigen parochiepriester niet aanwezig is) : 06-24845566

 

 

 

Opslag persoonsgegevens conform wettelijke privacy regelgeving. Lees meer details over ons beleid door dit document aan te klikken.                                                                           

 

PAROCHIE NIEUWS.................

Ga voor actuele informatie naar de nieuwsbrief van uw parochie. Die vindt U op de betreffende webpagina, klik bovenaan op deze pagina via de rubriek PAROCHIES naar de parochie waar uw belangstelling naar uitgaat.