Stadsparochie St. Martinus - Nieuws: Waar wilt u uw lichtje laten branden?

Nieuws

Waar wilt u uw lichtje laten branden?

3-12-2022, door: De redactie
Waar wilt u uw lichtje laten branden?

Over deze actie leest en hoort u momenteel in diverse media.

Voor wie brand jij een lichtje? is een initiatief van Kankeronderzoekfonds  Limburg en wordt georganiseerd in samenwerking met 13 kerken in het  Bisdom Roermond die hun kapellen hiervoor openstellen.  

De opbrengst van deze actie komt ten goede aan veelbelovend en  baanbrekend kankeronderzoek in Limburg in het Maastricht UMC+  en alle Limburgse partnerziekenhuizen.  

Uw kaarsje wordt op 21 december door ons in de door u gekozen  kapel aangestoken. U mag een wensboodschap erbij voegen. Een van de 13 deelnemende kapellen is onze eigen Kapel van Genooij. 

Betaling  

Via de site http://www.brandeenlichtje.nlvindt u de donatielink. Wilt u liever zelf de betaling overmaken gebruik dan het aanmeldformulier dat staat helemaal onderaan de webpagina.  

Mail het formulier vóór 20 december naar: info@kankeronderzoekfondslimburg.nl of  

stuur het vóór 15 december per post naar:  

Kankeronderzoekfonds Limburg, Antwoordnummer 1006,  6200 VB Maastricht (Postzegel niet nodig)  

We vragen u uiterlijk voor 20 december uw betaling over te maken naar  bankrekeningnummer NL06INGB0005043912 t.n.v. Health Founation  Limburg inz. Kankeronderzoekfonds Limburg o.v.v. Brand een lichtje. Heeft u vragen of opmerkingen mail naar info@kankeronderzoekfondslimburg.nlof  

bel met 043-407 73 63.

 

Filteren

Op kerk

Op type nieuws

Archief